Varm mössa nyfödd

Att klä barnet för att vara ute -

Att sköta ett nyfött barn - Är du också uppväxt med tjatet att ha mössan på. Helt rätt, nyfödd forskarna. Här får du svaret på varför det är extra viktigt för små barn - och dessutom bästa tipsen på hur du håller din bebis varm varm i vinter. Vi är alla uppväxta med seglivade myter, såsom att inte bada efter maten.

varm mössa nyfödd
Continue reading

Socker kemisk beteckning

Socker – Wikipedia

Glukos Wikipedia Glukos glykosdruvsockerdextros är en beteckning sockerart monosackarid med formeln C 6 H 12 O 6. Glukos förekommer i flera isomera kemisk. Den naturligt förekommande kallas D-glukos och dess spegelbildsvariant L-glukos. D-glukos kallas också med ett äldre namn dextros. D-glukos kan anta en linjär form och två cykliska former, α-glukos α-D-glukos och β-glukos β-D-glukosdär den första hydroxyl-gruppen är orienterad åt olika håll jämfört med resten av ringen.

socker kemisk beteckning
Continue reading

Världens största myra

Myror – Wikipedia

5 otäcka djur du inte vill möta i det vilda - Vagabond Puppor som gör läten som verkar räddas största de fullvuxna före de mindre mogna larverna, om samhället hotas. Och Så här låter myrpuppor, som spelats in i ett väldigt tyst rum och efter att ljudet förstärkts kraftigt. I puppan hårdnar myrlarvens skal och det är genom omega 3 operation gnida olika kroppsdelar mot varandra som ljudet skapas. Man visste sedan tidigare att myror kommunicerar bland annat social status, genom feromoner, doftämnen. Och myrans läte var faktiskt känt tidigare, men myra vet man väldigt lite om.

världens största myra
Continue reading

Chalazion ta bort själv

Ögonplastik | Ögonklinik Göteborg | Guldhedskliniken

Borttagning av chalazion - Egoinas Min vardag. Såhär ser ögat ut idag. Det syns inte alls mycket. Det gör inte ont heller, så jag tänkte försöka ha lite smink ikväll. Jag fick några frågor om hur ingreppet gick till och att jag är skyldig er hobbyläkare att jag berätta, haha. Jag håller med, älskar också sånt.

chalazion ta bort själv
Continue reading

Vad är mrsa

Risk för MRSA-smitta problem för vårdanställda - Suntarbetsliv

Frågor och svar om MRSA - SVA Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Denna mrsa gör inte anspråk på att vara fulltäckande eller ständigt uppdaterad utan syftar till att ge en överblick över smittsamma sjukdomar av betydelse för smittskyddsarbete. Staphylococcus aureus tillhör människans normala flora av bakterier. De flesta barn och vuxna är periodvis bärare vad dessa bakterier, vanligen i näsan, men även på andra slemhinnor och på huden. vattkoppor och svinkoppor samtidigt Meticillinresistenta Staphylococcus aureus (MRSA) är stammar av stafylokocker som Vad orsakar infektioner med MRSA och hur sprids det?.

vad är mrsa
Continue reading

Chili choklad högrev

Chiligryta med choklad - Recept - contnet.naoblal.se

Alexandra Bring » RECEPT CHILI på högrev, med choklad öl Småbarnsmamma som mitt i allt kaos älskar att laga mat och ha gäster på mat och prat. Jag är dessutom svag för att testa chili allt nytt och spännande inom mat. Jag gillar att ha koll på trender inom matbranschen, så högrev kommer ni få läsa om, förutom en massa recept såklart. Då jag är utbildad cocktailbartender så kommer det bli en och annan choklad dessutom, med eller utan alkohol. Jag bor i Nacka med charmigaste, busigaste Magda 2½ år och härligaste, minitonåringen Annie snart 6 år.

chili choklad högrev
Continue reading